Brasserie IJsselweide

Meer dan hapjes en drankjes bij Brasserie IJsselweide

Een middagje of avondje ontspannen en genieten van een heerlijke lunch, diner of drankje? Dat kan bij Brasserie IJsselweide allemaal. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zorgen er dan ook voor dat je of jullie een onbezorgde beleving zal ervaren bij ons in de Brasserie.

Koffie en gebak voor iedereen

De Brasserie is voor iedereen. Park IJsselweide bevindt zich langs een wandelroute in het groene hart, ook wandelaars en fietsers zijn daarom van harte welkom in de Brasserie om gewoon even te genieten van een bak koffie met een lekker stuk appeltaart.

Rooftopterras met wijnbar

Je kunt plaatsnemen in de brasserie, maar ook hebben we een rooftopterras met een aparte wijnbar die je voor zowel zakelijk als privé kunt afhuren.

Een hapje of wat drinken?

Van bitterballen tot een borrelplank, het is allemaal mogelijk.

Lunchen of dineren?

Bij ons kun je in de Brasserie lunchen en dineren. De lunch of het diner kun je zo luxe maken als je zelf wilt, op de menukaart staan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

De Brasserie bereikbaar met ov en gratis parkeren

De Brasserie van Park IJsselweide is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Ga voor meer informatie en reserveren naar de website van Jurassic Golf Adventure Park Gouda

Menu Brasserie IJsselweide

Bekijk hier het menu.