Evenementen

Organiseer als bedrijf een evenement bij Park IJsselweide

De kids springen op het springkussen en de volwassenen staan tussen de foodtrucks te smikkelen. Als externe partij kun je bij Park IJsselweide verschillende evenementen organiseren. Denk aan: Gouds culinair, Foodtruck Festival, Luchtkussen Festival of een Rooftop Muziekfestival.

Waarom evenementen bij Park IJsselweide?

Park IJsselweide ligt in het groene hart van Gouda. Een omgeving waar je de natuur kunt inademen en een locatie die ruim genoeg is voor een groot aantal mensen. Je hebt de mogelijkheid om een evenement op het park zelf te organiseren of op het dakterras. Je kunt daarbij gemakkelijk je eigen apparatuur installeren.

Vraag naar kosten voor evenement

Park IJsselweide beschikt over de nodige vergunningen. De kosten voor een evenement georganiseerd door jou als bedrijf zijn afhankelijk van het aantal personen en de activiteiten die plaatsvinden. Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op, dan kunnen wij de kosten voor jullie berekenen.

Park IJsselweide bereikbaar met ov en gratis parkeren

Park IJsselweide is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Organiseer nu een evenement bij Park IJsselweide.

Gouds Culinair en meer entertainment

Bezoekers hebben op Park IJsselweide (de voormalige golfbaan) al een paar keer mogen genieten van Gouds Culinair. Verschillende gerechten en wijnen werden geserveerd en de mensen werden voorzien van entertainment. Ben jij het volgende bedrijf dat een evenement bij ons wil organiseren? Wij bieden dé locatie aan waar bezoekers een feestje niet zomaar zullen vergeten.