Familie- en bedrijfsuitjes

Familie- en bedrijfsuitjes bij Park IJsselweide in Gouda

Een uurtje met de hele familie in kano’s door het groene hart varen? Dat kan geregeld worden bij Park IJsselweide. Naast onze eigen activiteiten zoals Footgolf en Jurassic Golf, kunnen wij ook andere bedrijven inhuren die voor jou en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijk uitje organiseren. Denk aan: highlandgames, Expeditie Robinson, Fort Boyard, Archery Tag, Workshop boogschieten en meer.

Waarom familie- en bedrijfstuitjes?

Een gezellige tijd met elkaar doorbrengen, dat is vaak het doel. Maar teambuilding en elkaar beter leren kennen kan ook een goede reden zijn. Uitjes zorgen ervoor dat je plezier beleeft en op een ontspannen manier met elkaar kunt omgaan.

Welke uitjes biedt Park IJsselweide aan in samenwerking met bedrijven?

  • Workshop boogschieten
  • Highlandgames
  • Expeditie Robinson
  • Fort Boyard-Archery Tag
  • Kanovaren door het groene hart
  • Solex tours door het groene hart

Activiteiten combineren als uitje

Wil jij het avontuur met je collega’s of familie aangaan? Maar kunnen jullie niet kiezen tussen verschillende activiteiten of hebben jullie tijd over? Dan is het uiteraard mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren.

Park IJsselweide bereikbaar met ov en gratis parkeren

Park IJsselweide is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Bel ons voor een vrijblijvende aanbieding of kom langs. Meer informatie over de diverse activiteiten? Bekijk dan eens de website van C&F Sporting BV, dit bedrijf is een van onze partners in bedrijfsevenementen.