Jurassic Golf

Jurassic Golf Adventure Park Gouda

Samen met opa en oma of leeftijdsgenootjes midgetgolven tussen de dinosaurussen? Het kan bij Jurassic Golf Adventure Park in Gouda. Waar wacht je nog op?

Golfen tussen de dinosauriërs

Met een putter in je hand wandel je naar de start. De eerste dinosaurus kijkt je met open mond aan. Zijn vleugels zijn gespreid. Of je nou een beginner bent of een ervaren avonturier, tussen de dino’s moet je het balletje in maar liefst 18 verschillende holes zien te krijgen.

Wie gaat Jurassic Golf winnen?

Om de beurt mag je aan de slag, maar let wel op hoe je tegenstander het doet, dan krijg je wellicht een extra energieke boost. Je wilt iemand anders natuurlijk niet laten winnen. Maar vergeet niet dat het een spel is, plezier hebben en met elkaar lachen blijft het belangrijkste. Ondertussen mag je best af en toe om je heen kijken. Misschien leer je nog wat van alle dino’s en fossielen uit het begin der tijden.

Jurassic Golf leuk voor kinderen, families en collega’s

Kijk voor meer informatie over prijzen en arrangementen op de website van Jurassic Golf.

Jurassic Golf bereikbaar met ov en gratis parkeren

Jurassic Golf Adventure Park Gouda is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Waar wacht je nog op? Kom adventure golfen tussen de dinosaurussen, brul van het lachen, maak avontuurlijke selfies en ervaar een middag die je voor altijd wilt blijven herinneren.

Ga voor meer informatie en reserveren naar de website van Jurassic Golf Adventure Park Gouda