Jurassic Mining

Goud zoeken in ons dorpje Jurassic Mining

Als je een keertje goud wilt zoeken hoef je echt niet helemaal naar Amerika. Het kan ook gewoon in ons dorpje Jurassic Mining. Door het hele dorpje heen stroomt water. Daar ergens zoek je een fijne plek om te “pannen” naar goud en edelstenen. En het leukste? Je mag het goud en de edelstenen als souvenir mee naar huis nemen.

Samen zoeken naar goud

Iedereen die mee wil doen ontvangt bij binnenkomst een pan. Ook krijgt ieder een zakje waarin goud en edelstenen verstopt zitten tussen het zand. Ook krijgen jullie een kaart waarop precies staat uitgelegd wat je moet doen om goud te vinden. Samen wandelen jullie met de pan en het zakje naar het dorpje toe om een plekje te zoeken.

Voor wie is Jurassic Mining?

Je kunt samen met vriendjes of vriendinnetjes goud zoeken, maar het is natuurlijk ook leuk samen met familie. Ook kunnen er kinderfeestjes plaatsvinden en zelfs teamuitjes worden georganiseerd.

Goud als souvenir mee naar huis

Het gevonden goud en de edelstenen mag je meenemen naar huis. Hoe leuk is dat? Dan bewaar je voor altijd een mooi aandenken, totdat je misschien nog wel een keer langskomt natuurlijk.

Jurassic Mining bereikbaar met ov en gratis parkeren

Jurassic Mining bij Park IJsselweide is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Waar wacht je nog op? Kom goud zoeken in ons goudzoekersdorpje, breng tijd met je vriendjes, vriendinnetjes of familie door, lach, geniet, maak avontuurlijke selfies en neem het goud als souvenir mee naar huis om deze beleving voor altijd te blijven herinneren.

Ga voor meer informatie en reserveren naar de website van Jurassic Golf Adventure Park Gouda

goudzoeken
goudzoeken
goudzoeken