Zaal huren

Zaal huren voor vergaderingen en business meetings

Met een frisse blik in een nieuwe omgeving vergaderen? Dan zit je bij Park IJsselweide in het hart van Gouda helemaal goed. Ook als je een presentatie wilt geven, bieden wij een geschikte ruimte aan. Bij Park IJsselweide kun je een zaal huren voor verschillende bedrijfsbijeenkomsten.

Zaal huren voor bedrijfsvergaderingen of business meetings

Een andere omgeving roept nieuwe associaties en ideeën op. Het kan ervoor zorgen dat jij en je collega’s net dat beetje extra creativiteit ontvangen die jullie nodig hebben om tot een briljant idee te komen. En waar kan dit beter dan bij Park IJsselweide, gelegen in de groene natuur. Wandel tijdens of na de meeting even naar buiten en snuif de buitenlucht op, laat je blik vernieuwen en haal zo het beste uit een vergadering.

Zaal huren voor presentaties en trainingen

Niet alleen kun je in onze zalen vergaderen, je kunt er ook een presentatie geven of wellicht een training regelen voor of met je collega’s. Ook hier kan een andere omgeving dan jullie vaste kantoor helpen om er een extra leerzaam en vernieuwend proces van te maken, zodat de informatie die jullie horen ook echt blijft hangen.

Business combineren met Footgolf, Jurassic golf of de Brasserie

Als jij en je collega’s hard hebben gewerkt is het natuurlijk een idee om met zijn allen te ontspannen. Dit kan met een potje footgolf of jurassic golf, maar natuurlijk ook met een lunch of diner bij onze Brasserie. Maak jullie dag of middag zo compleet als jullie zelf willen.

Faciliteiten in onze zalen:

  • Ruimte voor maximaal 35 personen
  • WiFi-netwerk
  • (Audio)visuele hulpmiddelen: scherm aanwezig, t.b.v. beamer (aansluiting laptop via usb)

Park IJsselweide bereikbaar met ov en gratis parkeren

Park IJsselweide is goed bereikbaar met de auto en via het openbaar vervoer, de bus stopt boven aan de dijk. Je auto kun je altijd kwijt op ons parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Kosten voor zaal huren:

€100,- halve dag, €200,- hele dag.

Reserveer nu een zaal bij Park IJsselweide